The GuestHouse

Generala Traian Mosoiu Nr. 7 » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - The GuestHouse
Tipul unității: Pensiune

The Guesthouse - Cazare Confortabila

Pensiunea GuestHouse este condusa de noi, Ioana si John. Oferim sase dormitoare spatioase si foarte atractive fiecare cu baie proprie si cu vedere spectaculoasa asupra castelului Bran.

Pensiunea noastra este amplasata aproape de centrul Statiunii Turistice Bran, cu acces direct din drumul national, dar este construita mai retras in spate tocmai pentru a oferi turistilor linistea dorita. La 3,5 km departare se afla partia de ski Poarta Zanoaga dotata cu teleski unde pot practica acest sport atat incepatorii asistati de instructori cat si avansati.

De asemenea pentru o ambianta cat mai placuta in sezonul rece folosim semineul cu lemne din living, care produce caldura la propriu si la figurat ofera caldura unui camin. Pensiunea detine un living spatios dispus in fata semineului si de un spatiu pentru luat masa in care este amenajat un mic bar. Pentru verile calduroase GuestHouse dispune si de o terasa spatioasa acoperita unde se poate lua masa sau doar spatiu pentru relaxare in aerul curat de Bran.

Pentru oaspetii care doresc sa-si prepare singuri hrana le punem la dispozitie bucataria moderna si bine echipata.

La cerere servim mancare traditionala romaneasca si mai ales transilvaneana, folosind produse locale proaspete si organice. Asiguram servirea produselor pentru orice dieta si orice varsta.

Pensiunea este construita in mijlocul unei gradini cu gazon, unde copii pot alerga in voie si se pot juca in locul amenajat special pentru ei bine dotat si plin de jucarii.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Parcare exterioară
Terasă
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Facilități baie
Halat de baie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la The GuestHouse din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la The GuestHouse? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!