Casa din Bran

str. Gen. Mosoiu, nr. 367, Bran » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Casa din Bran
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea " Casa Din Bran " este situată în centrul României, la doar 50 m de locul naşterii legendei controversatului Prinţ al Întunericului Dracula, într-un cadru istoric, turistic și natural fermecător specific satelor de munte românești.

Casa Din Bran are o capacitate de 25 de locuri de cazare, dispuse în 11 camere duble și 1 apartament.

Camerele pensiunii sunt următoarele:

- 9 camere duble, cu pat matrimonial,

- 2 camere duble twin, cu paturi separate,

- 1 apartament, cu pat matrimonial și canapea extensibilă.

Terasa rustică, realizată din lemn masiv, oferă posibilitatea turiștilor să savureze mâncăruri tradiționale, preparate pe grill, chiar sub ochii lor.

Foișorul alăturat terasei din spatele pensiunii, unde se pregătesc grătare la comandă, este completat de un cuptor de pâine unde brutarul nostru coace delicioasa pâine pe vatră.

Pensiunea Casa Din Bran dispune și de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri beneficiind și de o terasă de 80 de locuri. Meniul este compus în principal din bucate tradiționale, gătite ca la mama acasă, pentru toate gusturile.

În cadrul pensiunii Casa Din Bran se pot organiza întâlniri de afaceri, simpozioane, conferințe.

Sala de conferințe vă stă la dispoziție cu toate dotările tehnice moderne. Capacitatea: 28 de locuri

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Telefon
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Închiriere ski-uri
Facilități baie
Uscător de păr
Activități agroturistice
Cai de călărie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa din Bran din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa din Bran? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!