Ioana Bran+ Vila Muntii Bucegi

Str Muntii Bucegi Nr 5 » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
 „Vii ca turist, pleci ca prieten!“
Camere: 34
Total locuri: 135
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
100 de locuri
Prețuri astăzi »
Dubla 90 LEI / noapte mic dejun: 22 LEI /pers/zi 34 camere disponibile Rezervă acum
Camere - Ioana Bran+ Vila Muntii Bucegi
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Ioana se afla in Bran-Poarta, la 1,5 km de Castelul Bran, vechi leagan de civilizatie si istorie al Transilvaniei, in drum spre partia de ski Zanoaga care se afla tot la 1,5 km departare de pensiune.

Pensiunea Ioana dispune de 34 camere duble, cu grup sanitar propriu, tv LCD DE 82 CM, , balcon individual, incalzire centrala, sala de mese pentru 130-150 de persoane(se poate folosi si ca sala de curs) si bar.

Pensiunea mai dispune de terasa in aer liber, gratar in aer liber, 3500 de metri de curte cu livada(meri, peri, pruni, ciresi, visini, gutui, nuci), parau si loc de joaca pentru copii.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul celor doua centrale termice, iar in caz de nevoie cu radiatoare electrice. . Alimentarea cu apa este posibila datorita celor trei surse: fantana, izvorul si reteaua Branului, care cu ajutorul celor doua hidrofoare fac posibila alimentarea cu apa calda si rece a celor 34 bai non stop.

Vila mai dispune si de iluminare nocturna ce se realizeaza cu ajutorul celor 15 stalpisori pitici.

Sala de mese este lambrisata pana la jumatate, cu grinzi aparente si gresie imitatie de piatra de rau. Doua grupuri sanitare deservesc sala de mese.

Vila este dotata si cu un bar, care satisface cele mai exigente gusturi. Transportul se poate asigura pentru 4 persoane cu masina personala sau pentru un grup mai mare (maxim 17 persoane) cu microbusul.

Pe perioada verii, terasa este atractia pensiunii. Cu o capacitate de 50-60 de persoane, cu iluminare nocturna si inconjurati de jardiniere pline de flori (trandafiri, dalii, craite, regina noptii si altele) turistii vor beneficia de tot confortul pentru a se simti ca acasa.

Imprejurimile va asteapta sa le descoperiti in drumetiile facute in sejurul dumneavoastra.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Televizor
Facilități baie
Duș
Servicii tehnice, dotări business
Scanner - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ioana Bran+ Vila Muntii Bucegi din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ioana Bran+ Vila Muntii Bucegi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!