Pensiunea Katharina

Str. Principală 100D - 507026 Predeluţ/Bran » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Katharina
Tipul unității: Pensiune

Cazare in Zona Bran Moeciu cu posibilitati de pensiune completa la Pensiunea Katharina este locul de cazare unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.

Pensiunea dispune de o capacitate de cazare de 38 locuri (camere de lux 24 metri patrati), din care:

- camere cu pat dublu, baie proprie si balcon.

- camere triple, baie, balcon

La Pensiunea Katharina conditiile de cazare sunt la cel mai inalt nivel calitativ.

Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. De precizat ca fiecare camera, precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS.

Pensiunea Katharina este echipata cu incalzire centralizata, fiind disponibila in orice moment al anului. Ne dorim sa asiguram confortul maxim tuturor clientilor cazati la pensiunea noastra.

La parter se gaseste restaurantul cu o capacitate de 80 locuri ideal pentru mese festive, botezuri, sau orice tip de evenimente.

Pentru a oferi o gama de servicii complete celor care doresc sa-si petreaca un sejur in zona Bran - Moeciu, Pensiunea Katharina pune la dispozitie clientilor sai un teren de joaca pentru copii, sala de aerobic si forta, tenis de masa, biliard.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
Tenis de masă
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Katharina din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Katharina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!