Montan-Bran

Str Iancu Gontea, Simon » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
 „Wind of change...“
Camere: 12
Apartamente: 1
Total locuri: 28
Check-in de la: 14 00
Check-out până la: 12 00
Restaurant de
30 de locuri
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - Montan-Bran
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Montan-bran se afla in statiunea turistica Bran, adresa str.Iancu Gontea nr 264, pe valea Simonului, la 2500 m de intersectia cu drumul national, cu acces asfalt, intr-o zona spectaculoasa ca peisaj, la varsarea piriului Tisa in Simon.

Drumul din imediata apropiere (Valea Tisei), duce la Schitul Bran, un loc de o frumusete rara.

Pensiunea Montan-bran dispune de 12 camere, spatiu de socializare(lobby) dotat cu fotolii si canapele de piele si un big screen tv, restaurant de 24 locuri, spatiu pt mic dejun, terasa exterioara pentru restaurant/bar suspendata si acoperita, bar complet dotat (expresor profesional, masini de gheata, infuzoare de ceai/cafea, etc), piscina interioara, recirculata si acoperita, cu acces din interior si la terasa exterioara amenajata pt plaja, sauna uscata de 4 pers,aparate de fitness, masa de tenis, cos de baschet, sala de conferinta de 24 pers, cu acces separat, dotata cu ecran de proiector, flipchart, tv set.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Minibar
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Montan-Bran din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Montan-Bran? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!