Hanul Curtea Veche

Str Branului,nr 141-Dn73- » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
 „Pe vremuri era mai bine iar la noi e ca pe vremuri.“
Camere: 10
Apartamente: 1
Total locuri: 21
Check-in de la: 14:00
Restaurant de
70 de locuri
Sală conferințe
de 25 locuri
Camere - Hanul Curtea Veche
Tipul unității: Pensiune

Ofera cazare in 8 camere duble si un apartament luxos, dotat cu televizor, , cabina dus, grup sanitar propriu. . Este un loc ce te invita la odihna si relaxare dar si la distractie si aventura.

Sub deviza: ``pe vremuri era mai bine iar la noi e ca pe vremuri`` Hanul Curtea Veche ofera atmosfera, ospitalitate si confort ca si cum ati fi prieteni de o viata

Fiind o locatie spectaculoasa cu vedere deosebita spre Muntii Piatra Craiului, Magura Branului si Castelul Bran, Pensiunea Curtea Veche este ideala pentru vacante si odihna.

Obiective Turistice In Zona:castelul Bran, Muzeul Vamii si satului, Castelul groazei, Parcul de distractii "Provocarea Contelui" din spatele castelului; Cetatea Rasnovului;brasovul istoric-biserica Neagra, etc; Paradisul acvatic din Brasov cu diferite piscine, masaj, saune, fitnees, seslonguri, etc; Parcul Aventura din Noua-brasov; Partii de ski; Complexul sportiv Tampa (nou); pestera Liliecilor din Moeciu; Prapastiile Zarnestilor; schitul Coltul Chiliei -din Piatra Craiului Organizam petreceri-botez, aniversari, nunti-, corporate meetings, team-building, training.

Pensiunea Curtea Veche Bran este adecvata pentru conferinte, seminare, team building, training si mese festive, reuniuni, mese rotunde, evenimente diverse, cursuri de pregatire profesionala, onomastici, botezuri, nunti. Oferim cazare, spatiu desti

Ofera cazare in 8 camere duble si un apartament luxos, dotat cu televizor, , cabina dus, grup sanitar propriu. .

Este un loc ce te invita la odihna si relaxare dar si la distractie si aventura.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană • Bulgară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Încălzire centrală
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Facilități baie
Duș multi-jet
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
· Despre Hanul Curtea Veche pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "‎""Pe vremuri era mai bine iar la noi e ca pe vremuri"" este deviza celor de la hanul ""Curtea Veche"" din Brasov, care promit atmosfera ,confort si ospitalitate,ca si cum ati fi prieteni de-o viata. Cred ca sunteti deja curiosi si dornici sa ajungeti cat mai repede. Click pentru mai multe detalii si...sedere placuta :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hanul Curtea Veche din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hanul Curtea Veche? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!