Adelante

Str. Zbarcioara, 103D, Moieciu de Jos » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Adelante
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Adelante

Este situata in Moieciu de Jos, pe drumul spre sat Pestera, la 3-4km de castelul Bran intr-o zona foarte linistita, avand o panorama deosebita(muntii Bucegi si Piatra Craiului)

Constructia a fost realizata cu fonduri Sapard indeplinind astfel toate Normele Europene si finalizata in luna august 2008.

Pensiunea dispune de: 6 camere duble cu pat matrimonial,baie proprie,T.V. si 2 apartamente( compuse din 2 camere,una cu pat matrimonial si una cu canapea extensibila fiecare camera din apartament avand baie proprie si T.V),o bucatarie dotata si utilata, o sala de mese,un living-room,terasa si 10 locuri de parcare.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Televizor
Încălzire centrală
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Adelante din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Adelante? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!