Wolf 1

Str. Branului, 36 Bis » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Wolf 1
Tipul unității: Hotel

Hotelul „Wolf 1” prin simplitate şi eleganţă oferă servicii de înaltă calitate pentru relaxarea şi odihna oricărui oaspete.

Clasificat la categoria 3* hotelul asigură condiţiile unui sejur de neuitat.

Multitudinea de dotări pe care o găsiți în hotelul nostru, nu face decât să întărească opinia că suntem în măsură să vă oferim un sejur plăcut și confortabil.

Restaurantul Taverna Lupilor alături de cramă vă aşteaptă într-o atmosferă rustică întregită de instrumentişti populari. Meniul bogat în „bucate tradiţionale” şi nu numai, vă invită să vă incântaţi prieteni sau partenerii de afaceri. Tot aici puteţi organiza diverse evenimente speciale: nunţi, botezuri, degustări de vinuri şi chiar training-uri.

Bowling-ul şi biliardul contribuie cu succes la completarea carţii de vizită a complexului Wolf, oferind posibilitatea organizării de turnee interne şi internaţionale precum şi petrecerea unor seri plăcute alături de cei dragi.

Serviciile disponibile

saună, jacuzzi, bowling, biliard, ping-pong, darts, club cu DJ, închiriere ATV, excursii cu Buggy, paintball, tir cu arcul, echitaţie, tiroliană, iniţiere în alpinism, drumeţii (trasee montane şi zona Bran), observare animale salbatice, plimbări cu trăsura,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Sală de conferințe
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună - platit
Facilități baie
Baie cu vană
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Wolf 1 din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Wolf 1? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!