Casa M&r Darabani

Str. 1Decembrie, Nr. 455 » Darabani , Botoșani » Localizare pe hartă
Camere: 4
Apartamente: 1
Total locuri: 10
Restaurant de
170 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Casa M&r Darabani
Tipul unității: Pensiune

Casa M&R situata la iesirea din Darabani spre Paltinis, va ofera calitate, linistea si confortul necesare pentru orice eveniment. Week-end-uri, mese festive, toate intr-un singur loc.

Va veti simti speciali incepand de la modul in care sunteti intampinati si tratati de personalul locatiei, de la cafeaua aromata, bauturile fine si gustarile din bucataria specific moldoveneasca si traditionala romaneasca, cat si din cea internationala pe care le puteti servi si odihna binemeritata intr-o atmosfera calda si placuta data de confortul din camerele localului.

Casa M&R Darabani va pune la dispozitie: restaurant cu 170 de locuri, un apartament cu doua camere, 4 camere cu paturi matrimoniale, grup sanitar, apa calda non stop, TV cablu, internet, bar, terasa si deasemenea parcare luminata.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Terasă
Servicii și facilități camere
Minibar
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Darabani , județul Botoșani, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa M&r Darabani din Darabani , județul Botoșani, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa M&r Darabani? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!