Pensiunea Regal

Coldau, Nr. 14A , Dn 17 » Beclean , Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
Camere: 12
Total locuri: 23
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
150 de locuri
Camere - Pensiunea Regal
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Regal este clasificata ca pensiune de 3 ***(stele) si este amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila de pe DN 17, cea mai circulata sosea pe ruta Bucovina-Transilvania. Pensiunea se afla in apropiere de Complexul Spa Baile Figa si Herghelia Beclean.

Oaspetii pensiunii au posibilitatea unei sederi intr-o atmosfera de liniste si intimitate.

Pensiunea dispune de parcare proprie supravegheata video , un restaurant cu bunatati ca la "mama" acasa, internet wireless.

Dispunem de 12 camere, insemnand un total de 23 persoane dotate cu minibar, incalzire centrala, TV-cablu , baie proprie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Minibar
Teracotă
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Beclean , județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Regal din Beclean , județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Regal? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!