Pensiune-Restaurant Rozeclas

(Bulevardul Felix) Str. Zona Anl, Nr. 2/r » Sânmartin , Bihor » Localizare pe hartă
Camere - Pensiune-Restaurant Rozeclas
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Rozeclas, construită într-un stil arhitectural classic, îmbină placut elementele de modernism cu eleganţa şi rafinamentul, care fac orice trecator pe deplin multumit.

Situată între Oradea şi Sînmartin - Baile Felix, şoseaua natională DN76) Culoarul european E79),pensiunea noastră face legătura între peisagistica rurală şi cea urbană, dând un bun prilej de vizitare unui segment diversificat de clienţti.

Poziţia excelentă, fiind situată chiar la şoseaua naţională, care leagă metropola Oradeană de celebrele staţiuni balneare cu apa termală din Baile Felix, face posibilă o accesare foarte uşoară pentru toate categoriile de clienţi.

Restaurantul elegant şi modern de 140 locuri, poate fi gazda d-voastră la evenimentele importante din viaţă.

În acest sens, dorim să aducem în atenţia d-voastră posibilitatea organizări de nunţi, botezuri, onomastici, tot felul de chefuri şi banchete, prezentări de evenimente, meniurile sunt diversificate şi la alegere. Sala de mese este foarte elegantă şi nu impune o amenajare foarte elaborată.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje - platit
Terasă
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Fier de călcat
Telefon
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sânmartin , județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiune-Restaurant Rozeclas din Sânmartin , județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiune-Restaurant Rozeclas? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!