Atlantic

STR. IOSIF VULCAN, NR.9,LOCALITATEA ORADEA » Oradea, Bihor » Localizare pe hartă
Camere - Atlantic
Tipul unității: Hotel

Hotel Atlantic este situat intr-o zona linistita din centrul orasului Oradea.

Hotel Atlantic face parte din categoria hotelurilor de 4 stele adaugand confortul modern calitatii unei primiri ireprosabile.

Apartamentele hotelului, desi realizate in stiluri diferite, au in comun dotarile de cea mai inalta clasa si un nivel de confort deosebit.

Dintre dotarile hotelului putem aminti: aer conditionat, minibar in fiecare camera, room service, usi cu inchidere prin cartele magnetice, parcare supravegheata cu camere video, jacuzzi, televizor color, telefon, fax, Internet, seif pentru pastrarea valorilor.

Hotel Atlantic va intampina cu atmosfera calda si linistita a cafenelei de la parter, unde puteti savura cafeaua de dimineata sau petrece momente de relaxare la sfarsitul unei zile petrecute in Oradea.

Implinirea confortului Dumneavoastra este lucrul la care ne pricepem cel mai bine. Personalul Hotel Oradea Atlantic este inalt calificat in arta ospitalitatii, iar pentru noi ospitalitatea inseamna servicii de elita, eleganta si discretie.

Ca oaspete al Hotelului Atlantic din Oradea, va veti bucura de liniste si relaxare, fara a pierde insa contactul cu pulsul orasului, cu ritmul trepidant al afacerilor

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Minibar
Seif
Telefon
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Oradea, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Atlantic din Oradea, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Atlantic? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!