Hotel Ramada Oradea

Calea Aradelui Numarul 9 » Oradea, Bihor » Localizare pe hartă
Camere: 130
Apartamente: 3
Total locuri: 268
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Camere - Hotel Ramada Oradea
Tipul unității: Hotel

Ramada Oradea este un hotel modern cu un design cochet, minimalist, revigorant atât pentru pentru ochi cât și pentru simțuri.

La noi, stilul contemporan se contopește cu ospitalitatea autentică pentru a vă simți ca și acasă chiar și atunci cand sunteți departe de casă.

Înțelegem nevoile calătorului modern pentru care cel mai important lucru este să fie mereu în contact cu lumea, pentru aceasta am creat mediul potrivit satisfacerii nevoilor dumneavoastră.

Hotelul Ramada Oradea pune la dispoziţia oaspeţilor săi acces gratuit la internet wireless, un ansamblu de săli de conferinţe dotate cu tehnologie de ultimă oră și un centru de afaceri cu utilități multiple.

Pentru a vă face șederea cât mai plăcută și de succes, vă invităm in restaurantele, barul și terasele hotelului, vă oferim acces gratuit la sala de fitness și la parcarea exterioară disponibilă 24/7, bancomat, recepţie disponibilă 24 de ore, express check-in / check-out, precum şi multe alte servicii special concepute pentru confortul dumneavoastră .

Vă invităm să vă bucuraţi de confortul celor 127 camere concepute într-un stil minimalist, contemporan, inundat de lumină sau să vă răsfăţaţi într-unul din cele 3 Suite spaţioase. Cele 127 camere includ camere Superioare, camere Business şi camere Standard, camere cu facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi și camere family cu interconectare.

Puteţi opta pentru camere de nefumători sau fumători. Camerele sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră pentru a împlini aşteptările pe care le aveţi de la un hotel internaţional de 4 stele.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Oradea, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Ramada Oradea din Oradea, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Ramada Oradea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!