Corola

Str Mestesugarilor Nr 110 » Oradea, Bihor » Localizare pe hartă
Camere: 12
Total locuri: 30
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
220 de locuri
Sală conferințe
de 200 locuri
Camere - Corola
Tipul unității: Hotel

Hotelul Corola incadrat in categoria de 3 stele ofera camere cu o arhitectura diferita, adresandu-se unei game variate de cerinte, iar personalul calificat cu excelente cunostinte de limbi straine va va incanta prin amabilitate si profesionalism.

Implinirea confortului Dumneavoastră este lucrul la care ne pricepem cel mai bine. Personalul Hotelului Corola este înalt calificat în arta ospitalitătii, iar pentru noi ospitalitatea înseamnă servicii de elită, elegantă si discretie.

Ca oaspete al Hotelului Corola, vă veti bucura de liniste si relaxare, fără a pierde însă contactul cu pulsul orasului, cu ritmul trepidant al afacerilor

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Imprimantă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Oradea, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Corola din Oradea, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Corola? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!