Casa Drumetului

Gepiu Nr 199 » Gepiu, Bihor » Localizare pe hartă
Camere - Casa Drumetului
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Drumetului,a fost gandita ca un loc de refugiu si relaxare in mijlocul naturii, un loc pitoresc care te va fermeca inca de la prima intalnire. Animalele de companie de dimensiune mica si medie sunt binevenite.

Pensiunea este situata pe DN78 intre localitatile Gepiu si Inand, in apropiere se afla Parcul National Cefa unde pasionatii de pescuit pot sa isi arate maiestria.

La o distanta de doar 20 de km se afla municipiul Oradea unde puteti vizita mai multe obiective turistice cum ar fi, Cetatea Oradea (recent renovata), Turnul Primariei, dealul Ciuperca, Biserica cu Luna, Muzeul Tarii Crisurilor, Centrul orasului cu cladirile istorice (renovat recent) Lacul cu Nuferi din Baile Felix sau puteti sa va relaxati la Aquapark Nymphaea

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Frigider
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Gepiu, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Drumetului din Gepiu, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Drumetului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!