Casa Bradut

Coada Lacului - Valea Gugii Nr. 464 » Coada Lacului Leșu, Bihor » Localizare pe hartă
 „Viziteaza-ne ca sa te simti bine“
Camere: 6
Apartamente: 1
Total locuri: 14
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Casa Bradut
Tipul unității: Pensiune

Asezata intre doua grupe montane anume cea a muntilor Piatra Craiului pe o parte si a muntilor Vladeasa pe cealalta, Valea Iadului izvoreste din zona statiunii Stina de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea in lacul de acumulare Lesu si apoi in Crisul Repede.

Intreaga zona se bucura de un relief foarte diversificat unde intilnim multe pesteri, chei, vai abrupte si o fauna foarte diversificata ceea ce creaza atractii turistice ce pot fi descoperite datorita traseelor marcate.Casa Bradut este situata in satul de vacanta ce se gaseste pe valea Iadului inainte de varsarea in lacul de acumulare Lesu. Drumetiile pe traseele montane spre Piatra Bulzului, Pestera Meziad,Cascada Iadolina, Cascada Iedutului,statiunea Stina de Vale i-ti vor crea impresii de neuitat.Casa Bradut este o locatie cu o atmosfera primitoare, calduroasa unde daca ne veti trece pragul va veti simti bine.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Drumeții
Remi / Rummy
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Coada Lacului Leșu, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Bradut din Coada Lacului Leșu, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Bradut? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!