Maduta

Loc. Chiscau, Nr. 104 » Chișcău, Bihor » Localizare pe hartă
Camere: 3
Apartamente: 2
Total locuri: 10
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Maduta
Tipul unității: Cabană

Chiscaul este un pitoresc sat din Depresiunea Beiusului, in Muntii Apuseni, la 85 km de Oradea si 25 km de Beius si Stei.

Accesul in localitatea Chiscau se face pe drumul National DN 76 Oradea-Deva, apoi, din localitatea Sudrigiu, pe Drumul Judetean Sudrigiu-Pietroasa, cu ramificatie dupa aproximativ 7 km, trecand prin localitatile Stancesti si Bradet.

Pensiunea Maduta este compusa dintr-o cabana mica cu 6 locuri si un apartament cu o camera, cu 4 locuri, oferind intimitate si siguranta.

Situata la granita de vest a Parcului Natural Apuseni, Pensiunea Maduta va ofera posibilitatea unui acces facil la frumusetile acestuia, ca baza de pornire in drumetii care vor ramane amintiri de neuitat pentru Dvs. si familie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Televizor
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Chișcău, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Maduta din Chișcău, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Maduta? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!