Principesa Margareta

Str. Vasile Lucaciu, Nr. 5, 415200 Beiuș » Beiuș, Bihor » Localizare pe hartă
 „Casa ta departe de casa.“
Camere: 18
Apartamente: 1
Total locuri: 40
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
400 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Principesa Margareta
Tipul unității: Pensiune

La Complexul "Principesa Margareta" din Beiuș, confortul și buna ta dispoziție sunt o prioritate! De aceea, te asigurăm că cei peste 16 de ani de experiență pe care i-am acumulat în industria hotelieră vor fi puși la dispoziția ta. Complexul "Principesa Margareta" din Beiuș oferă cazare în camere twin, camere matrimoniale și apartamente. Camerele îmbină rafinamentul clasic cu dotări de ultimă generație. Este locul perfect pentru relaxarea de la finalul unei zile încărcate de itinerarii.

Restaurantul "Principesa Margareta" vă aduce preparate culinare deosebit de gustoase, din bucătăria romanească și internațională. Savurați-le alături de băuturi atent alese, într-o atmosferă intimă iar sala de evenimente a Pensiunii “Principesa Margareta” este locul perfect pentru evenimentele dumneavoastră. Sala de conferințe este un loc excelent pentru a găzdui întâlniri, traininguri, conferințe, simpozioane, prezentări pentru proiecte și alte evenimente “corporate”.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Servicii și facilități camere
Telefon
Televizor
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Beiuș, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Principesa Margareta din Beiuș, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Principesa Margareta? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!