Casa Coca

Targu Ocna, Judetul Bacau » Târgu Ocna, Bacău » Localizare pe hartă
Camere - Casa Coca
Tipul unității: Pensiune

Casa Coca va ofera cazare in statiunea Targu Ocna punand la dispozitia dumneavoastra: 4 camere cu pat dublu, 2 bai moderne, 2 bucatarii complet utilate cu vesela si electrocasnice.

Facilitatile pensiunii cuprind:

TV cablu, loc de relaxare in livada dotat cu chiosc pentru servit masa si balansoar, acces in livada, gratar traditional si modern, terasa pentru servit masa si relaxare, loc de joaca pentru copii, parcare pana la patru autoturisme in curte,

Aveti acces in curte, gratar, livada, mini-piscina. Preturile sunt negociabile. Contactati-ne pentru mai multe informatii!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Parcare interioară
Zonă de joacă pt. copii
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Ocna, județul Bacău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Coca din Târgu Ocna, județul Bacău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Coca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!