Vila Teleconstructia

V. Alecsandri, Nr. 8 » Slănic Moldova, Bacău » Localizare pe hartă
Camere: 21
Apartamente: 2
Total locuri: 50
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Vila Teleconstructia
Tipul unității: Vilă

Asezat in inima statiunii, Complexul Teleconstructia te asteapta pentru a-ti oferi o gama diversificata de servicii.

Cu o baza materiala de ultima generatie pe care o detine, complexul se adreseaza mai multor segmente de clientela, putand asigura prin diversitatea seviciilor pe care le pune la dispozitia turistilor atat petrecerea unor vacante sau minivacante, cat si organizarea de intruniri de afaceri, simpozioane, traininguri sau alte activitati de acest gen care se adreseaza clientelei de afaceri.

Complexul este compus din spatii de cazare, restaurant, sala de consiliu, piscina, sauna, sala fitness si sala polivalenta (tenis de masa, tenis de cimp).

Toate acestea sunt dotate cu aparatura de ultima ora asigurind toate conditiile pentru desfasurarea tuturor activitatilor la un inalt nivel calitativ.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină acoperită
Sală de conferințe
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Slănic Moldova, județul Bacău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Teleconstructia din Slănic Moldova, județul Bacău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Teleconstructia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!