Moldavia Class

Strada Nicolae Balcescu, Nr 18, Slanic Moldova » Slănic Moldova, Bacău » Localizare pe hartă
Apartamente: 6
Total locuri: 12
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 11:00
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Moldavia Class
Tipul unității: Vilă

Vila Moldavia Class se afla la o distanta de aprox. 0.7 km de centrul statiunii si la aprox. 0.5 km de partia de schi NEMIRA, si se numara printre cele mai bune alegeri pentru cazare in Slanic Moldova. Este pozitionata pe malul stang al raului Slanic in apropierea DN12 B, in zona pietiei agroalimentare din localitate.

Cu o capacitate de 6 apartamente spatioase, respectiv 12 camere, Vila Moldavia Class iti ofera toate serviciile, conditiile si confortul unui hotel modern. Vila este structurata astfel: la fiecare nivel sunt cate 2 apartamente cu o suprafata de 65mp fiecare.

Fiecare apartament are in componenta un living spatios (dotat cu canapea extensibila), loc de servit masa, o camera cu pat matrimonial, baie la dormitor, baie de serviciu, bucatarie tip open space complet utilata si balcon. Toate apartamentele sunt dotate cu cate 2 TV+ cablu TV, internet wireless, incalzire si apa calda asigurata cu centrala proprie pe gaz.

Oaspetii nostri se pot relaxa in cadrul Vilei Moldavia Class la sauna si jacuzzi.

In spatele vilei este amenajata o zona de relaxare cu loc de joaca pentru copii, foisor acoperit, balansoar si loc pentru gratar.

Parcare se afla in fata vilei si este supravegheata video.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Servicii tehnice, dotări business
Acces la calculator în unitate - platit
Imprimantă - platit
Xerox, copiator - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Slănic Moldova, județul Bacău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Moldavia Class din Slănic Moldova, județul Bacău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Moldavia Class? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!