Casa Donna-Byanca

Str. Nicolae Balcescu nr. 54, Slanic Moldova, Romania » Slănic Moldova, Bacău » Localizare pe hartă
Camere - Casa Donna-Byanca
Tipul unității: Pensiune

Casa Donna-byanca este situata la intrarea in orasul SLANIC MOLDOVA pe malul raului Slanic, construita in anul 2008, dotata cu un restaurant si cu urmatoarele posibilitati de cazare pentru oaspetii sai:

restaurant, foisor si terasa, loc de joaca pentru copii, masa de tenis si biliard, camera fitness, sauna,

În Valea Slãnicului, cuprinsã din toate pãrtile de munti, tâsnesc din ambele maluri ale pârâului, peste 20 de izvoare minerale. Ele sunt rãspândite pe o distantã de circa doi kilometri, de la confluenta Slãnicului cu Slãnicelul (550 m altitudine) si pânã la confluenta Slãnicului cu paraiasul Scãrisoara, grupate câte 3 - 4 sau izolate la câte 50-150 m unele de altele.

Majoritatea izvoarelor sunt situate pe malul drept al apei. Compozitia apelor Slãnicului a fãcut obiectul de studiu al multor medici si oameni de stiintã români, care au scos în evidentã faptul cã actiunea apelor minerale se exercitã atât prin factorul chimic cât si prin cel fizic (radioactivitate, temperaturã, osmozã, stare coloidalã, disociere în ioni etc.), precum si cã apa aproape a fiecãrui izvor mineral întrebuintat în cura internã are proprietatea sa specificã.

O serie de izvoare care contin, între altele, într-o proportie remarcabilã, hidrogenul sulfurat sau siliciul (izvoarele de la Cascadã) au valoare terapeuticã deosebitã în tratarea bolilor otorinolaringologice si a unor afectiuni bronho-pulmonare.

Casa Donna-byanca are o capacitate de cazare de 30 de locuri, un restaurant cu 40 de locuri si o terasa de 20 de locuri. Padurea ce se intinde in spatele Casei DONNA-BYANCA si raul ce traverseaza statiunea, ca de altfel tot cadrul natural, va ofera intimitate si linistea de care aveti nevoie pentru a va relaxa, oferindu-va un week-end de neuitat.

Va asteptam cu drag la Casa Donna Byanca

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Minibar
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Slănic Moldova, județul Bacău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Donna-Byanca din Slănic Moldova, județul Bacău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Donna-Byanca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!