Edusoft

Mihai Eminescu 1, Bacau » Bacău, Romania » Localizare pe hartă
 „Bacau - cazare ieftina si relaxanta“
Camere: 2
Apartamente: 1
Total locuri: 4
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:00
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Edusoft
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Cazarea în apartament în regim hotelier în Bacău face ca sejurul dumneavoastră să fie confortabil şi să vă simţiţi ca acasă.

Apartamentul este spaţios, are pat matrimonial, canapea şi pat pentru copii sau bebeluşi. De asemenea, apartamentul are o bucătărie echipată cu frigider, aragaz, cuptor, filtru de cafea, prăjitor de pâine, tacâmuri etc. Baia este dotată cu duş, WC, chiuvetă şi maşină de spălat rufe, care poate fi folosită în timpul sejurului dumneavoastră.

Apartamentul Edusoft vă oferă toate condiţiile unui sejur minunat, fiind dotat cu Internet (inclusiv Wi-Fi), aer condiţionat, încălzire centralizată, bicicletă, TV cu canale prin cablu, calculator (laptop), terasă (balcon), bucătărie complet echipată, pătuţ pentru bebeluşi, jocuri video şi de familie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Spălătorie
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Seif
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Servicii tehnice, dotări business
Scanner
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bacău, județul Bacău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Edusoft din Bacău, județul Bacău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Edusoft? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!