Hanul lui Simion

Str. Lascar Catargiu Nr. 26 » Curtea De Argeș, Argeș » Localizare pe hartă
Camere - Hanul lui Simion
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea "Hanul Lui Simion" este materializarea unui vis.

Visul de a readuce la viata un vechi conac negustoresc, situat in fosta cetate de scaun a Tarii Romanesti - orasul Curtea de Arges, la poalele muntilor Fagaras la 156 km de Bucuresti.

Am renovat aceasta casa cu multa dragoste si am incercat sa introducem comfortul modern fara sa-i stirbim din farmec si personalitate.

Am dorit sa oferim celor ce ne vor calca pragul, clipe de relaxare intr-o ambianta placuta, fara sa-i privam de toate serviciile lumii moderne.

Pensiunea dispune de :

un salon receptie In care clientii pot beneficia non-stop de acces la: telefon international, Tv-LCD, Dvd, sistem audio, jocuri interactive, internet, 18 locuri de cazare in 5 camere si un apartament(toate dotate cu baie proprie, , Tv-cablu, internet wireless), , un salon de 20 locuri cu semineu, , un separeu de 5 locuri, , bucatarie complet echipata (inclusiv cuptor cu vatra), , 6 locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, leagan, gratar in curte, masa de, Tenis etc, curte spatioasa si frumos amenajata,

In curand se vor finaliza crama, sala de fitness si noi capacitati de cazare.

Ii asteptam pe toti aceia care apreciaza aerul curat, miscarea si pentru care muntele nu inseamna doar Valea Prahovei, dar si pe aceia care adora povestile la gura sobei, plimbarile pe bulevardul cu tei si considera hrana spirituala vizitarea locurilor incarcate de istorie ce abunda pe aceste meleaguri, si nu in ultimul rand ii asteptam pe cei ce doresc sa petreaca impreuna cu familia, prietenii sau colegii la un pahar de vin, o masa gustoasa, o muzica buna intr-un cadru deosebit.

Accesul deosebit de facil (pe A1 Bucuresti-Pitesti pana la Bascov si inca 35 km pe drumul spre Transfagarasan pana la Curtea de Arges), dezvoltarea din ultimii ani a unitatilor de cazare pe toata Valea Argesului si investitiile preconizate in zona, sunt argumente in favoarea alegerii acestei destinatii turistice, insuficient exploatate pana in prezent.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Balcon
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Curtea De Argeș, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hanul lui Simion din Curtea De Argeș, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hanul lui Simion? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!