Casa Domneasca

Str. Plopis, nr.3 » Curtea De Argeș, Argeș » Localizare pe hartă
 „Aici esti rege!“
Camere: 12
Apartamente: 1
Total locuri: 24
Check-in de la: 14.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
38 de locuri
Sală conferințe
de 24 locuri
Camere - Casa Domneasca
Tipul unității: Pensiune

Povestea noastra …….

„Pe Arges in jos,

Pe un mal frumos….” ….

asa incepe si povestea Pensiunii Casa Domneasca****….

Nascuta din dorinta de a crea ceva unic si deosebit in „Orasul regilor” – asa cum ne place noua argesenilor sa ne numim orasul – Pensiunea Casa Domneasca**** a fost construita in anul 2007, in apropierea Bisericii Domnesti si a Ruinelor domnesti San Nicoara, pe o colina la poalele careia se intinde municipiul Curtea de Arges in toata splendoarea lui…

Numele pensiunii a fost inspirat de locul in care aceasta este amplasata, in chiar centrul istoric al primei capitale a Tarii Romanesti de la Curtea de Arges, atestata documentar la 1330. Dar, denumirea aleasa pentru Pensiunea Casa Domneasca****, sugereaza totodata si un anume standard la care ar trebui sa se astepte oaspetii care ne calca pragul.

Casa in sine, se doreste a fi altceva din punct de vedere turistic, o casa adevarata, intima si calda, primitoare si odihnitoare astfel incat oaspetii nostri sa se simta ca acasa.

Locul in care este amplasata Casa Domneasca****, in chiar centrul orasului (la o distanta de numai 150 m pana in piata publica din fata Curtii Domnesti), dar intr-o zona patriarhala, inconjurata de multa verdeata si extrem de linistita, pe o colina care da o tinuta impunatoare constructiei, imprima unicitate locatiei noastre. Aici, oaspetii nostrii au sentimentul ca sunt intr-o alta lume, mai pura, mai proaspata si lipsita de poluare, dar in acelasi timp incarcata de istorie.

Facilitatile moderne ale casei (piscina acoperita, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness, internet wireless, televizoarele LCD), impreuna cu decorurile clasice, semineul si muzica ambientala, fac din Casa Domneasca**** locul ideal pentru odihna si recuperare dupa efectele provocate de stresul omniprezent in viata noastra.

La Pensiunea Casa Domneasca**** va astepata o atmosfera plina de caldura si eleganta, creata atat prin decorurile si materialele folosite, cat si de amabilitatea personalul nostru, astfel incat sunteti mereu tentati sa reveniti asa cum o fac cea mai mare parte a oaspetilor nostri care revin acum in calitate de prieteni..

Daca veti alege sa ne treceti pragul, suntem convinsi ca veti intelege de ce sloganul nostru este „Aici esti rege!”

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Minibar
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Curtea De Argeș, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Domneasca din Curtea De Argeș, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Domneasca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!