Posada

B-dul Basarabilor, nr 27-29 » Curtea De Argeș, Argeș » Localizare pe hartă
Camere: 67
Apartamente: 1
Total locuri: 136
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
150 de locuri
Camere - Posada
Tipul unității: Hotel

Hotelul Posada, recent modernizat si clasificat la categoria 3 stele, este situat in Curtea de Arges, la 300 m de celebra manastire a Mesterului Manole.

Cu o capacitate de 68 camere camere (duble, single si apartamente) ofera conditii optime atat pentru organizare de evenimente corporate cat si pentru odihna si recreere.

Ca urmare a lucrarilor de modernizare, hotelul dispune de 136 locuri de cazare, repartizate astfel:

53 camere cu doua paturi, 14 camere cu pat matrimonial, 1 apartament,

Camerele, reamenajate in cursul anului 2008, sunt spatioase, au mobilier modern si sunt echipate cu accesorii de calitate, toate aceste oferind un cadru intim si placut.

Apartamentul se distinge prin mobilierul deosebit, provenit din fostul apartament de protocol al dictatorului Nicolae Ceausescu, cu decoratiuni interioare care amintesc de Contele Dracula si este format dintr-un living-room spatios si dormitor cu pat matrimonial.

Hotelul Posada ofera oaspetilor:

internet gratuit;, centrala termica automata proprie;, parcare gratuita;, sala de conferinte, seminarii, training-uri, simpozioane.,

Hotel Posada - un mod extraordinar de relaxare !!!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Restaurant
Sală de conferințe
Spălătorie - platit
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Curtea De Argeș, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Posada din Curtea De Argeș, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Posada? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!