Meridian

Comuna Corbeni, Sat Oesti » Corbeni, Argeș » Localizare pe hartă
Camere - Meridian
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Meridian

Va invitam sa deveniti oaspetii nostri intr-un loc de neuitat, în mijlocul naturii, care va va relaxa, energiza si multumi pe deplin.

Pensiunea Meridian reprezinta un loc ideal de refugiu din agitatia urbana, iar noi venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte de nerefuzat.

Pensiunea Meridian este locul perfect creat pentru a va simti cu adevarat in vacanta, avand o plasare exceptionala pe Valea Argesului, langa principalele atractii turistice ale zonei: Manastirea Curtea de Arges, Lacul si Barajul Vidraru, Cetatea Poienari.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard - platit
Remi / Rummy
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corbeni, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Meridian din Corbeni, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Meridian? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!