rustic argesean

corbeni nr 40 transfagarasan » Corbeni, Argeș » Localizare pe hartă
Camere: 6
Total locuri: 12
Check-in de la: 13
Check-out până la: 12
Camere - rustic argesean
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Rustic Argesean fiecare camera este personalizata, avand un design complex, definit prin imbinarea dintre stilul rustic si cel modern.

Camerele sunt utilate complet, inclusiv TV.

Punem la dispozitie bucatarie complet utilata, terase, parcare, curte cu posibilitatea de a pregati gratar.

Fiind asezata la o mica distanta de Lacul Vidraru, Cetatea Poenari, Transfagarasan, dar si de orasul Curtea de Arges, Pensiunea Rustic Argesean este locul ideal de unde poti pleca in excursii de o zi pentru a vizita minunatiile naturii si ale oamenilor, dar lucul unde te poti relaxa pe terasa sau facand un gratar.

Va asteptam cu caldura la Pensiunea Rustic Argesean !!!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corbeni, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la rustic argesean din Corbeni, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la rustic argesean? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!