Pensiune Belvedere

Comuna Corbeni, Sat Corbeni » Corbeni, Argeș » Localizare pe hartă
Camere: 43
Apartamente: 3
Total locuri: 100
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Pensiune Belvedere
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Belvedere este situată în Comuna Corbeni, judeţul Argeş la kilometrul 52 pe DN 7C, pe Transfăgărăşan, la 19 kilometri de municipiul Curtea de Argeş si la 9 kilometri de impunătorul Baraj Vidraru.

O dată ajuns în Curtea de Argeş, la 33 de kilometri de municipiul Piteşti – pasaj inferior Bascov, DN 7C străbate în continuare Valea Argeşului ajungând la Barajul Vidraru la km 63 apoi pe malul stâng al lacului ajunge până la Piscu Negru la km 102. De aici drumul străbate golul alpin ajungând la Bâlea Lac la km 118 şi terminându-se la km 153 la in tersecţia acestuia cu DN 1 pe sectorul Braşov - Sibiu.

Te aşteptăm!

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corbeni, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiune Belvedere din Corbeni, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiune Belvedere? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!