Vila Balea

Drumul National Transfagarasan Dn7C, Km 103 » Arefu, Argeș » Localizare pe hartă
Camere: 12
Apartamente: 1
Total locuri: 29
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
35 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Vila Balea
Tipul unității: Hotel

Vila Balea va ofera nu doar cazare pe Transfagarasan, ci un sejur de neuitat in Muntii Fagaras, in mijlocul naturii, departe de zgomotul si poluarea orasului.


Situata în apropierea Lacului Glaciar Balea (11 km) şi a Cascadei Balea, Vila Balea va ofera pe langa cazare pe minunatul drum Transfagarasan si alte obiective turistice deosebite printre care : Cetatea Poenari, adevarata casa a lui Dracula, Barajul Vidraru, al 8-lea ca marime din Europa, Muzeul Etnografic si Memorial Badea Cartan.


In cadrul peisajelor de poveste, la Vila Balea va puteti bucura de urmatoarele activitati: team building, trasee turistice si montane, trekking, observarea si fotografierea faunei specifice zonei (capre negre, cerbi, mistreti, ursi, rasi, cocosi de munte), pescuit sportiv la pastrav, foc de tabara.
Vila Balea va pune la dispozitie 12 spaţii de cazare pe Transfagarasan (capacitate totala de 29 persoane, fara paturi suplimentare), organizate după cum urmeaza:
▶ un apartament cu 2 camere (4 persoane, pat matrimonial in fiecare dintre camere),
▶ garsoniera pentru 3 persoane (un pat matrimonial si unul single)
▶ garsoniera pentru 4 persoane (un pat matrimonial si o canapea extensibila)
▶ 9 camere duble (pat matrimonial in fiecare camera)
precum si restaurant si bar. Toate spatiile de cazare din cadrul Vilei Balea beneficiază de: TV, incalzire centralizata, apa calda in permanenta, baie proprie modern utilata, pat matrimonial, internet, terasa.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Balcon
Încălzire centrală
· Despre Vila Balea pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Situat in apropierea Lacului Glaciar Balea si a Cascadei Balea, Hotelul Balea din Arefu mai are in apropiere si alte obiective turistice deosebite printre care : Cetatea Poienari, adevarata casa a lui Dracula; Barajul Vidraru, al 8 lea ca marime din Europa; Muzeul Etnografic și Memorial Badea Cârțan. Asadar oferta este prea tentanta,incat sa-i puteti rezista. Un singur click si aflati toate detaliile despre cazare."

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arefu, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Balea din Arefu, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Balea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!