Capra

Transfagarasan, Km 108, Com Arefu » Arefu, Argeș » Localizare pe hartă
 „Turism la inaltime!“
Camere: 23
Apartamente: 1
Total locuri: 52
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Capra
Tipul unității: Cabană

Situat la altitudinea de 1585 m în golul alpin, la numai 9 km de lacul glaciar Bâlea, Cabana Capra 3* este uşor de localizat datorită arhitecturii aparte şi a amplasamentului excelent, la numai 50 m de DN 7C – Transfăgărăşan km 108, cea mai înalta şosea din România.

Cabana Capra 3* a fost total reconstruită pe locaţia vechii cabane. Ultima renovare a avut loc in Martie 2016.

Arhitectura corespunde noilor cerinte în turism montan, dar, în acelaşi timp, se integrează perfect în frumuseţea şi autenticitatea împrejurimilor Transfăgărăşanului.

Complexul dispune de 57 locuri de cazare dotate cu: grup sanitar propriu, cabină de duş, televiziune prin cablu, centrală termică automată proprie.

Cabana Capra 3* oferă următoarele facilităţi: parcare exterioară, seif la Receptie, internet wireless în lobby şi restaurant, loc de joacă pentru copii- exterior, gratar exterior, foc de tabără.

Restaurantul Cabana Capra 3*, cu o capacitate de 80 persoane, şi terasa restaurantului, ce pune la dispoziţie un numar de 90 locuri, vă aşteaptă cu o bucătărie tradiţionala, bazată pe preparate gustoase cu specific romanesc, care poate satisface, la cerere, cele mai diverse şi pretenţioase gusturi. Restaurantul permite organizarea unor momente festive- aniversări, dineuri sau evenimente private.

Ca suport pentru aceste evenimente, Complexul vă pune la dispoziţie şi o sală de conferinţe cu capacitate de 30 de locuri, ce poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie, seminarii, conferinţe. În sala de conferinţe vă sunt puse la dispozitie gratuit un videoproiector si un flipchart.

Cabana vă invită, de asemenea, să vă petreceti timpul într-un ambient placut şi prietenos, la un joc de biliard sau tenis de masă.

După o zi în care v-aţi bucurat de sporturile de iarna în mijlocul munţilor (snow park-ul pentru snowboard şi ski se situeaza la doar cativa pasi de Complex), vă puteţi relaxa pe Terasa noastră rustică, savurând cu o cana cu vin fiert sau un ceai fierbinte.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Sală de conferințe
Terasă
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Panoramă, privelişte
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Masă de biliard
Pârtie de ski
Rappel / Tiroliană - platit
Tenis de masă
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arefu, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Capra din Arefu, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Capra? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!