Cumpana

Arefu, Lacul Vidraru » Arefu, Argeș » Localizare pe hartă
 „Turism la inaltime“
Camere: 35
Apartamente: 3
Total locuri: 70
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Camere - Cumpana
Tipul unității: Cabană

Cabana Cumpana 2* este situata pe malul stang al Lacului Vidraru, in comuna Arefu, judeţul Argeş, intr-o zona depresionara, la o altitudine de 860 m, cu o larga perspectiva asupra lacului Vidraru si a muntilor Fagaras.

Cabana Cumpana 2* a fost renovata la inceputul anului 2016 si redeschisa turistilor incepand cu luna mai 2016.

Cabana dispune de 74 locuri de cazare, repartizate in 32 camere duble si 3 apartamente dotate cu: grup sanitar propriu, televiziune prin satelit, centrală termică automată proprie.

Cabana Cumpana 2* oferă următoarele facilităţi: parcare exterioară, internet wireless în lobby şi restaurant, loc de joacă pentru copii- exterior, teren de fotbal, foc de tabără.

Restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri şi terasa restaurantului, ce pune la dispoziţie un numar de 40 locuri, vă aşteaptă cu o bucătărie tradiţionala, bazată pe preparate gustoase cu specific romanesc. Restaurantul permite organizarea unor momente festive- aniversări, dineuri sau evenimente private.

Barul de zi cu o capacitate de 12 locuri şi terasa barului de zi, ce pune la dispoziţie un numar de 10 locuri sunt locurile potrivite pentru discuţii sau pentru a savura simple momente de relaxare.

Cabana Cumpana 2* oferă multiple posibilităţi pentru petrecerea timpului liber şi pentru activităţile de team-building si anume:

- plimbari cu vaporasul pe Lacul Vidraru

- posibilitati pentru cantonamente si antrenamente loturi de sportivi

- team-building si tabere tematice pentru elevi si studenti

- seri traditionale cu foc de tabara

- teren de fotbal

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Internet
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arefu, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cumpana din Arefu, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cumpana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!