Hotel Moneasa

Moneasa » Moneasa, Arad » Localizare pe hartă
Camere: 94
Apartamente: 4
Total locuri: 184
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 15:00
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 200 locuri
Camere - Hotel Moneasa
Tipul unității: Hotel

Hotel Moneasa

Complexul Hotel Moneasa este situate în centrul staţiunii Moneasa şi la o distanţă de aproximativ 100 km faţă de localitatea Arad, Oradea şi Deva.

Hotelul este categorisit la 3*, având 84 camere duble 2**, 6 camere duble 3***, 4 aparamente 3***, 3 săli de conferinţă, salon protocol, restaurant cat.I, bar de zi, TV cablu, internet, sală de fitness, sala sport, piscină acoperită cu apă mezotermală.

Complexul Balnear Moneasa (hotel, bază de tratament, restaurant, săli de conferinţă) este construit într-un stil modern de o eleganţă aparte. Albul predominant contrastează plăcut cu "explozia vegetală" din jur. Hotel Moneasa va pune la dispoziţie facilităţile cele mai potrivite pentru trainingurile, simpozioanele sau conferinţele dumneavoastra.

Baza de tratament este prevazută cu lift şi planuri inclinate pentru a uşura deplasarea bolnavilor imobilizaţi şi dependenţi de cărucioare cu rotile. Staţiunea nu este exclusiv una de tratament, aici existând si posibilităţi de petrecere a timpului liber datorită bazinelor cu ape minerale, plimbărilor cu barca pe lacul de agrement din vecinătatea hotelului Moneasa, terenurilor de sport, etc.

Există, de asemenea, posibilitatea organizării de drumeţii.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Imprimantă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Moneasa, județul Arad, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Moneasa din Moneasa, județul Arad, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Moneasa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!