Pensiunea Elim

Buteni Nr. 815 » Buteni , Arad » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Elim
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Elim este situat in comuna Buteni, jud. Arad, pe DN 79 A Vărşand-Vârfurile-Deva la km 74, la intrarea in munţii Zărandului. Într-o ambianţă placută, pe malul Crişului Alb cu vedere panoramică asupra masivului Codru Moma. Unitate infiinţată în 1992, renovată în 2013, Pensiunea Elim oferă clienţilor săi servicii de calitate şi seriozitate. Oferim pentru cazare 7 camere cu pat single sau dublu si 5 apartamente, având în total un număr de 32 de locuri de cazare. Pe lângă serviciile de cazare Pensiunea Elim oferă posibilitatea servirii mesei într-un cadru rustic şi primitor. Restaurantul dispune de o gamă largă de preparate din bucătăria autohtonă, pizza şi paste pe care bucatarii noştii le prepară savuros. Puteţi servi masa în cadrul rustic al restaurantului sau în aer liber pe terasă. Restaurantul oferă un cadru festiv pentru nunţi , botezuri şi petreceri private având o capacitate de 80 de locuri.Pensiunea Elim pune la dispoziţia clienţilor loc de cazare la căsuţe si spatii de campare. Facilităţile oferite în camping sunt următoarele: loc de scăldat, plajă pe malul Crişului Alb dotată cu duşuri şi iluminată noaptea, teren volei, gratar, terasă, leagăn, loc pentru pescuit, curte, grupuri sanitare, internet wirless, restaurant a la cart, foc de tabară etc.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Plajă în apropiere
Șah / Table
Facilități baie
Duș
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Buteni , județul Arad, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Elim din Buteni , județul Arad, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Elim? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!