Hotel Queen

Constantin Brancusi 20-22, Zona Sega » Arad, Romania » Localizare pe hartă
 „Calitate de 3 la preturi de 2“
Camere: 20
Total locuri: 48
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
120 de locuri
Sală conferințe
de 120 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Hotel Queen
Tipul unității: Hotel

Hotel Queen dispune de 20 camere,7 single si 3 triple,1 camera cu patru paturi si 9 camere duble,avand o capacitate maxima de 48 locuri de cazare.Dispunem de restaurant-bar-pizzerie de 36 de locuri si de o sala multifunctionala de 130 de locuri.Micul dejun este optional si costa 10 ron/portie

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu ,avand fiecare cabina de dus,apa calda,rece,caldura,geamuri termopan,televizor,70 programe prin satelit,internet wireless ,aer conditionat in 8 camere,pe viitor urmand a instala o centrala telefonica si a extinde numarul camerelor dotate cu aer conditionat.

De asemenea dispunem de o parcare interioara cu o capacitate de 7 locuri,si o parcare exterioara de 8 locuri,ambele gratuite,disponibile in ordinea sosirii.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Telefon
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arad, județul Arad, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Queen din Arad, județul Arad, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Queen? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!