Valea Morii

Sat. Plescuta Nr. 557 Com. Vidra » Vidra , Alba » Localizare pe hartă
Camere - Valea Morii
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Valea Morii este situată într-un cadru de vis, in comuna Vidra, sat Ponorel, jud. Alba, o zonă retrasă și liniștită, înconjurată de munți și pădure, cu peisaje spectaculoase. Vă invităm într-o atmosferă caldă și primitoare, rustică și confortabilă, departe de praful si gălăgia orașului, într-o zonă montană plină de tradiție și legendă. Este destinația ideală pentru relaxare, dar și pentru petreceri sau agroturism.

Pensiunea dispune de 5 camere (10 locuri +4 paturi suplimentare), fiecare cameră cu baie proprie, TV-cablu, încălzire centrală, balcon, o bucătărie utilată la dispoziția turiștilor, un living, o baie de serviciu, o terasă-restaurant, parcare proprie. În curtea amenajată cu cascadă, pârâu și lac cu ponton, vă puteți bucura de balansoar, șezlonguri, un foișor dotat cu grătar, cuptor pentru pâine, sobă pe lemne cu ler(cuptor), și un minicomplex spa cu “baie dacică” și saună.

Pensiunea propune și alte facilități pentru petrecerea timpului liber : acces la internet (wireless), sistem audio performant pentru toate zonele comune.

Alte posibilități de agrement vizează obiectivele turistice din zonă:

Casa memorială Avram Iancu (com. Avram Iancu), Expoziția etnografică Vidra (Com. Vidra), Dealul cu melci (Com. Vidra), Cascada Pișoaia (Com. Vidra), Galeriile romane (Roșia Montana), Cascada Vârciorog (com. Arieșeni), Groapa ruginoasă (com. Arieșeni), Stațiunea montană de ski Arieșeni, Pârtia de ski Gârda de sus, Peștera Huda lui Papară (com. Sălciua), Mănăstiri : Sf. Ilie (Albac), Mănăstirea Lupșa(1421), Mănăstirea Muncel (Baia de Arieș), Mănăstirea de lemn de la Sălciua (Cuvioasa Paraschiva),

Târguri și evenimente în zonă:

Târgul de fete de pe muntele Găina (luna iulie), Târgul minerului (Rosia Montana), Târgul lemnarului (Horia-Mătișești),

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Foc de tabără
Servicii tehnice, dotări business
Acces la calculator în unitate
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vidra , județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Valea Morii din Vidra , județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Valea Morii? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!