Relaxare In Sohodol

Sohodol, Centru, Nr 39 » Sohodol , Alba » Localizare pe hartă
Oferte speciale disponibile acum »
Pat dublu 90 LEI / pers prima zi: 2020-09-06 ultima zi: 2020-09-07 Rezervă acum
Camere - Relaxare In Sohodol
Tipul unității: Cabană

Locul ideal pentru o vacanţă liniştită, departe de aglomeraţie, te simţi acasă departe de casă. Casa de vacanţă are: 3 dormitoare, 1 baie, bucătărie cu pat (dispune de frigider, televizor si loc pentru servirea mesei), terasă, WI-FI si cablu TV. Incălzirea se face pe lemne, dispune de apa calda curenta prin boiler electric. In jurul casei curtea are 1,5 hectare verdeața, pomi fructiferi, grătar, ceaun, 2 hamace si o hintă. Accesul este foarte bun, drum asfaltat pana acasă, cu parcare inclusa. Cabana se află la distanţă de aproximativ 10 min. de orasul Campeni. Tariful este negociabil in functie de numarul de persoane si numarul noptilor de cazare. Mai multe detalii in privat.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Cablu TV
Televizor
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sohodol , județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Relaxare In Sohodol din Sohodol , județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Relaxare In Sohodol? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!