Hotel Fan

Drumul Sibiului 45 » Sebeş , Alba » Localizare pe hartă
 „Casa ta ......departe de casa“
Camere: 36
Apartamente: 3
Total locuri: 78
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Hotel Fan
Tipul unității: Hotel

Situat pe drumul national DN 1, la numai 50 de kilometri de Sibiu (unde exista aeroport international) si la numai 15 kilometri de Alba Iulia, Hotel Fan reprezinta optiunea ideala pentru dumneavostra si partenerii dumneavostra de afaceri.

Conditiile de cazare sunt la standarde occidentale iar meniurile, in special traditionale, au preturi rezonabile.

Fan Hotel este o locatie speciala inclusiv pentru turistii care vor sa viziteze Sibiul, Sebesul, Valea Frumoasei sau Alba Iulia.

Hotelul nostru dispune de:

2 restaurante, sala de conferinte de 50 de persoane, parcare proprie pazita, acces internet, lift, 36 camere single, double si apartamente.,

Vedere din cele 36 de camere spre Rapa Rosie. Micul dejun inclus in pret.

Camerele sunt dotate cu televizor, minibar, baie, internet, telefon, apa calda non stop, climatizare. Oferim servicii de: spalatorie, carti credit, room/service, inchirieri sala conferinte.

O sala eleganta de 200 de locuri capacitate in care se gaseste sistem profesional de sunet si lumini. Locatie excelenta pentru conferinte, team- building-uri, petreceri de orice fel.

Salonul violet de 80 de locuri este conceput astfel incat sa reprezinte cadrul intim pentru o discutie private sau locul ideal pentru o intalnire cu prietenii.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Spălătorie
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Room-service
Telefon
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sebeş , județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Fan din Sebeş , județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Fan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!