Pensiunea Larix

Salciua De Jos,sat Sub Piatra,nr. Fn » Sălciua de Sus, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 4
Total locuri: 38
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 15:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Pensiunea Larix
Tipul unității: Pensiune

Situată în comuna Sălciua, Pensiunea Larix este aşezată pe malul râului Arieş într-un bazinet depresionar situat între Munţii Trascăului şi Muntele Mare.

Varietatea reliefului carstic, prin spectaculozitatea sa, numeroasele rezervaţii naturale prezente în zonă precum şi caracteristicile climatice asigură un peisaj pitoresc şi unic,deosebit de atractiv din punct de vedere turistic.

Camerele respectă soluţia arhitecturală şi finisajele alese şi la apartamente. Dispun de pat dublu -160x200cm- (3 camere) respectiv de 2 paturi single -90x200cm- (3 camere).

Suprafaţa camerelor : 20-25 mp,

Apartamentele sunt compuse din sufragerie situată la parter, şi dormitor situat la etaj. De asemenea fiecare apartament dispune de o terasă proprie de peste 25 mp cu ieşire dinspre dormitor. Soluţia arhitecturală aleasă precum şi finisajele din lemn natural, asigură acestor spaţii un aspect unic, deosebit de plăcut.

Suprafata sufragerie 20-25 mp, Suprafata dormitor 20-25 mp, Suprafata terasa 25-35 mp,

Sufrageriile dispun de o canapea extensibilă (160x200cm) pentru 2 persoane iar dormitoarele dispun de un pat matrimonial -140x200cm- (3 apartamente) respectiv de 2 paturi single - 90x200 cm - (1 apartament)

Restaurantul este situat pe 2 nivele şi are o capacitate totală de 50 persoane. Dispune de mese extensibile pentru 4-6 persoane

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Restaurant
Zonă de joacă pt. copii
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Masă de biliard - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sălciua de Sus, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Larix din Sălciua de Sus, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Larix? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!