Poarta Zmeilor

Salciua de Jos, Comuna Salciua, nr 9A, Judetul Alba » Sălciua de Jos, Alba » Localizare pe hartă
Camere - Poarta Zmeilor
Tipul unității: Pensiune

Daca va doriti o vacanta linistita într-o zona montana, departe de zgomotul oraselor si poluare, atunci aflati ca ati gasit locul potrivit: la munte, printre legendele motilor mai precis, la pensiunea Poarta Zmeilor.

Fiind situata în Muntii Apuseni, pe Valea Ariesului, în comuna Salciua la 75 km de municipiul Cluj Napoca, într-o zona montana linistita usor accesibila înconjurata de peisaje de basm si legenda, cu multe obiective turistice pensiunea Poarta Zmeilor va ofera un sejur la munte de care va veti aminti cu drag multa vreme si unde veti dori sa reveniti.

Gazdele, primitoare si întotdeauna bucuroase de oaspeti sunt neîntrecute în arta gatitului mâncarurilor traditionale motesti.

Din reteta de la "Zmei" nu lipsesc mâncarurile vânatoresti si bineânteles, buna dispozitie.

Pentru a afla mai multe despre pensiunea noastra, va invitam sa rasfoiti meniul paginii de prezentare unde veti gasi mai multe informatii, precum si o frumoasa galerie multimedia (video si foto).

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Vânătoare
· Despre Poarta Zmeilor pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Peisaje de basm,unde pot salaslui usor zane buni si zmei puternici, iar la Salciua de Jos se afla chiar Poarta Zmeilor. Nu va temeti, este vorba de o minunata pensiune, cu gazde primitoare ce va asteapta cu bratele deschise si cu mancaruri traditionale motesti.

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sălciua de Jos, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Poarta Zmeilor din Sălciua de Jos, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Poarta Zmeilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!