Casa Cu Povesti Rosia Montana

Rosia Montana 333A » Roşia Montană, Alba » Localizare pe hartă
Camere - Casa Cu Povesti Rosia Montana
Tipul unității: Pensiune
{HOTEL_GPS}

Casa cu Povesti, Rosia Montana, e situata la 2 minute de mers pe jos de Piata Veche, se afla in centrul istoric al localitatii, beneficiaza de 4 camere, 2 cu pat matrimonial, 2 cu paturi twin, asezate pe 2 nivele cu baie la 2 camere (2 bai), terasa mare, incalzire centrala, apa calda, curte generoasa, parcare privata, wi-fi, bucatarie complet echipata si loc de servire a mesei in corp de cladire separat. La cerere in 2 camere se pot pune paturi suplimentare.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Frigider
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Duș multi-jet
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Roşia Montană, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Cu Povesti Rosia Montana din Roşia Montană, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Cu Povesti Rosia Montana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!