Casa Petri Rosia Montana

Centrul Istoric Nr. 331 » Roşia Montană, Alba » Localizare pe hartă
 „Cazare intr-o cladire de patrimoniu - trasee ghidate - biciclete “
Prețuri astăzi »
Apartamentul Din Căsuță 90 LEI / noapte   2 camere disponibile Rezervă acum
Camere - Casa Petri Rosia Montana
Tipul unității: Pensiune

Ne aflăm în centrul istoric din Roșia Montană la numărul 331. Clădirea a fost centru medical, sediu de bancă, cinematograf, iar apoi bunicii noștri, foști mineri și deținători de galerii, au cumpărat-o și au folosit-o ca locuință. Fiind o casă de patrimoniu, am păstrat zugrăveala, podelele, geamurile, încălzirea prin teracote pe lemne dar am integrat băile și bucătăria. Camerele au intrări separate conectate printr-o curte cu hamace, iarbă verde și priveliște spre masivul Cârnic.

Fiecare apartament are o mică bucătărie iar în grădină avem un grătar unde puteți găti. Recomandarea noastră este să luați masa la localnicii care oferă mese calde și tradiționale la ei în ogradă - bifați în momentul rezervării 'locuri de luat masa' și vă trimitem mai multe detalii. În apropiere (~5min) sunt și 3 magazine alimentare.

Tinem legatura cu localnici ce organizeaza trasee ghidate, biciclete de inchiriat sau ofera mancare si suveniruri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Facilități baie
Baie cu vană
Uscător de păr
Activități agroturistice
Plimbare sanie trasă de cai - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Roşia Montană, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Petri Rosia Montana din Roşia Montană, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Petri Rosia Montana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!