Lazea

str. Lazesti, nr.662 » Poiana Vadului, Alba » Localizare pe hartă
 „Paradisul verde“
Camere: 6
Total locuri: 18
Check-in de la: 14
Check-out până la: 14
Sală conferințe
de 16 locuri
Camere - Lazea
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Lazea este situata in inima muntilor Apuseni intr-un cadru rural de basm cu rau si padure langa pensiune, intre comunele Scarisoara si Vadu Motilor,intr-o zona superba. Este un loc in care puteti uita de grijile cotidiene si va puteti petrece vacanta sau minivacanta alaturi de cei dragi. Noi venim in ajutorul dumneavoastra cu preturi extrem de mici si combatante oricarei oferte.

Program propus:

vizita la o gospodarie traditionala din muntii Apuseni, pentru cei ce pot si daca vremea ne permite, o drumetie de 4 ore pe varful Piatra Hojii sau Piatra Ranculii, in seara a doua foc de tabara, vizita Biserica de lemn din Lazesti, plimbare cu sania(pe timp de iarna), daca aveti alte dorinte sau sugestii, suntem deschisi si altor variante,

Pensiunea Lazea este dotata cu o centrale termica de ultima generatie ATMOS de 70kw care asigura incalzirea in totalitate a pensiunii si apa calda la baie 24oredin 24. Robinetii din camere sunt termostatari si fiecare poate regla singur temperatura dupa preferinta .

Constructia de 10/8m e asezata pe o fundatie de beton cu 1m adancime pana la panza freatica . Primul nivel este de beton si caramida cu o grosime de 40cm si este pavat cu vopsea decorativa portocalie si cuprinde : bucataria , sala de mese EXTRA ,sala de dans , terasa de la intrare si camara alimentelor . Al 2-lea nivel din lemn vopsit exterior de culoarea ciresului si are : 2 camere fiecare cu baia prorie , coridor cu acces la cele 2 camere si o terasa acoperita foarte rustica . Al 3-lea nivel are tot ca si primul 2 camere . Mansarda are 2 camere rustice . Pensiunea are o inaltime de 12 m .

Alte facilitati:

Cazare in camere cu baie proprie :da, Acces bucatarie : da dupa preferinta turistilor, Acces sufragerie/living : da,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Aromână

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Teren de fotbal
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Poiana Vadului, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Lazea din Poiana Vadului, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Lazea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!