Perla Muresului

Biruintei Nr. 6 » Oarda, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 10
Total locuri: 20
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
150 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Perla Muresului
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea “Perla Muresului” *** este situata în inima Transilvaniei, la intrarea în municipiul Alba-Iulia, înainte de podul de peste râul Mures.

Constructia este noua si are 10 camere cu 2 paturi si pat matrimonial dotate cu baie proprie, televizor si internet.

Pensiunea Perla Muresului dispune de restaurant cu bucatarie traditional româneasca unde se pot organiza mese festive si alte evenimente, si sala de conferinte echipata corespunzator. Parcarea proprie, terasa, locul pentru agrement cu gratar si cuptor de pâine, întregesc oferta noastra.

Simplitatea, amabilitatea si profesionalismul nostru sunt atuurile pe care ne bazam ca odata ce ne-ati trecut pragul o sa reveniti.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Restaurant
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Oarda, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Perla Muresului din Oarda, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Perla Muresului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!