Cabana Cascada

Nemesi, Nr 67A, Com. Vidra » Nemeşi, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 12
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 14:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Cabana Cascada
Tipul unității: Cabană

Cand urci de la Cimpeni spre Muntele Gaina, soseaua coteste spre apus, inganandu-se cu Raul Mic, una dintre ramurile de obarsie ale Ariesului. Astazi intalnim in cale, ceva mai la deal, comuna Vidra, formata din sate mari, compacte cu casele zidite pe terase ori la poalele versantilor.

In inima comunei, langa rezervatia naturala - Cascada Valul Miresii, este asezata Cabana turistica Cascada care va ofera servicii turistice de calitate.

Cabana dispune de urmatoarele facilitati: 3 camere cu pat dublu, o camera cu pat simplu si o camera cu 5 paturi. De asemenea, cabana dispune de o bucatarie dotata cu toate cele necesare pentru turistii care doresc sa-si gateasca singuri, sala de mese si living.

Serile racoroase vi le puteti petrece fie in bar, urmarind programele preferate fie pe terasa, savurand peisaje placute ochiului, alcatuite din stanci golase de calcar alb, presarate din loc in loc cu mici palcuri de arbusti.

Va oferim inclusiv produse alimentare traditonale, specifice satelor de munte, legume si fructe cultivate in gospodaria proprie.

Pe cei dornici de a experimenta viata linistita de la sat, calutul Bubi ii asteapta sa ii poarte pe meleagurile Tarii Motilor.

In comuna Vidra puteti vizita rezervatia naturala Cascada Valul Miresii, rezervatia Dealul cu Melci, Biserica de lemn din Goiesti, „Biserica din Ciungi”, Biserica din piatra din Poieni, expozitia etnografica amenajata in centrul comunei, moara de apa din Valea Morii, varful Strutul unde creste floarea de colt.

Pe Valea Ariesului se pot vedea casa memoriala Avram Iancu, muzeul etnografic Avram Iancu (casa Iancului), Cheile Albacului (La Zugai), avenul de la Potionci, Casa memoriala “Horea” Albac, rezervatiile naturale: Pestera Darninii, Izbucul Matisesti, Poiana cu narcise de la Negrileasa, varful Detunata, constructii vechi, case si anexe gospodaresti, intr-un stil specific Tarii Motilor, biserica veche de la Fericet, Dambul lui Gaf, Casa lui Horea de la Fericet, Partia de ski Vartop – Arieseni.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Cai de călărie
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Nemeşi, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Cascada din Nemeşi, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Cascada? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!