Casa Apuseana

Com. Lupsa, Sat Manastire » Lupşa , Alba » Localizare pe hartă
Camere - Casa Apuseana
Tipul unității: Pensiune

Valea Ariesului, acest paradis romanesc creat de natura in piatra, unic in lume prin peisaje uimitoare este locul unde s-a construit Pensiunea Casa Apuseana.

Pe Valea Arieşului, aici unde apa şi piatra au conlucrat la crearea unor peisaje de o frumuseţe rară, se află Pensiunea "Casa Apuseană". Intr-o zonă cu un pitoresc aparte a Muntilor Apuseni, Casa Apuseana este situată în comuna Lupşa, langă Manastirea Lupşa.

Trasee turistice din Apuseni va atrag la tot pasul cu minunata lor infatisare, acestea fiind accesibile pentru toate varstele. Asadar cazarea in Apuseni la Pensiunea Casa Apuseana va da posibilitatea descoperirii de obiective turistice din Apuseni si Valea Ariesului.

Potecile montane sunt nenumarate si intotdeauna cand ajungeti la destinatie nu veti ramane dezamagiti de ceea ce veti intalni. Accesul in zona se poate face consultand harta de localizare.

Bucataria traditională romanească sau mâncăurile dumneavoastră favorite, care le serviţi la Pensiunea Casa Apuseană, vor confirma alegerea bună făcută.

Traseele turistice variate, odihna şi relaxarea de care veţi avea parte la Casa Apuseană, vă vor bucura mintea, trupul şi sufletul .

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Grădină
Restaurant
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Facilități baie
Duș multi-jet
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Lupşa , județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Apuseana din Lupşa , județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Apuseana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!