Scarisoara

Loc. Garda De Sus, Sat. Ghetari, Nr. 242 » Gheţari, Alba » Localizare pe hartă
 „Veniti ca ,oaspeti,plecati,ca prieteni.“
Camere - Scarisoara
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Scarisoara,este o ferma traditionala din Tara Motilor,situata la altitudinea de 1100m,in imediata apropiere a pesterii Ghetarul de la Scarisoara,intrun cadru natural deosebit,inconjurata de paduri de brad si molid.

Totul a pornit din dorinta arzatoare,a proprietarilor de a dezvolta o mica afacere in agroturism ca alternativa la activitatea de exploatare a padurii,care este principala sursa de venit a familiilor de pe aceste meleaguri.

Astfel putem spune ca acesta pensiune,este o pensiune pilot de dezvoltare a agroturismului pe platoul Ghetarului de la Scarisoara.

Pensiunea Scarisoara s-a dezvoltat, incetul cu incetul,de la 5 camere cu 2 bai comune pana la 15 camere si 12 bai in momentul de fata,acest lucru a fost posibil datorita finalizrii proiectului de aductiune a apei curente pe acest platou.

Pensiunea are si o ferma proprie ;cu vaci,purcei,caini,pisici,si pasari de curte,precum si o curte imensa de 4-5 hectare care se invecineza cu padurea. Este un loc ideal pentru a vizita multe obiective turistice din Muntii Apuseni.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Restaurant
Zonă de joacă pt. copii
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Gheţari, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Scarisoara din Gheţari, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Scarisoara? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!