Onelia

Str.Principala, nr.98 » Gârda de Sus, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 11
Total locuri: 30
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
150 de locuri
Camere - Onelia
Tipul unității: Pensiune

Departe de aglomeratia orasului, va invitam sa fiti oaspetii Pensiunii Onelia, oaspeti intr-un mediu in care eleganta, intimitatea, linistea si aerul de munte sunt la ele acasa.

Pensiunea Onelia este localizata in Comuna Garda de Sus, parte a Parcului Natural Apuseni, un areal protejat si valorizat turistic pentru numeroasele obiective naturale.

Acestor monumente si rezervatii naturale li se adauga peisajul puternic antropizat al Tarii Motilor, marcat de semnele locuirii (constructii de lemn permanente sau sezoniere) si ale activitatilor economice specific montane.

Zona dispune de un potential turistic bogat si variat, cu obiective naturale, sociale si culturale deosebite.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Zonă de joacă pt. copii
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Gârda de Sus, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Onelia din Gârda de Sus, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Onelia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!