Bleumarin

DN 1 ALBA IULIA-CLUJ » Galda de jos, Alba » Localizare pe hartă
Camere - Bleumarin
Tipul unității: Motel

Motelul Bleumarin este localizat intre Alba Iulia si Cluj Napoca la Km 12, inainte de localitatea Teius pe DN1 / E68

Motelul dispune de 11 camere cu un total de 24 de locuri

Camerele au urmatoarele facilitati:

- tv satelit

- linie telefonica directa

- baie cu cabina de dus

- incalzire centrala

SALA DE CONFERINTE a Motelului Bleumarin (lumina naturala, aer conditionat) care poate gazdui pana la 50 de persoane, in functie de aranjament.

Motelul Bleumarin dispune de parcare iluminata pazita.

Fie ca doriti sa sarbatoriti un eveniment important pentru dumneavoastra sau doriti sa organizati o masa festiva in cadrul unei conferinte de afaceri, restaurantul Bleumarin va asteapta cu un meniu special conceput impreuna cu dumneavoastra, realizat in conditii profesionale si cu o servire ireprosabila de catre personalul restaurantului.

Restaurantul Bleumarin poate fi personalizat in functie de evenimentele organizate: nunti, botezuri, zile onomastice, mese festive precum si pentru intalniri de afaceri sau dineuri. Salonul restaurantului are o capacitate maxima de 300 de locuri. Dotari suplimentare: aer conditionat, sistem independent de ventilatie, sistem audio integrat.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Televizor
Încălzire centrală
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Galda de jos, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bleumarin din Galda de jos, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bleumarin? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!