Casa Motului

Arieseni Nr 468 » Galbena, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 13
Apartamente: 1
Total locuri: 30
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Casa Motului
Tipul unității: Pensiune

Departe de aglomeraţia oraşului, în mijlocul naturii, pensiunea Casa Moţului Arieseni Muntii Apuseni vă oferă o oază de linişte creată special pentru familie. Astfel, dorim să răspândim ideea clădită de moţii primitori, în care familia şi tradiţia sunt puse la loc de cinste. Aşadar, am creat un locşor la munte plin de bună-dispoziţie, potrivit pentru cazare in Arieseni si care vă va face să uitaţi de grijile vieţii de zi cu zi.

Prin atmosfera creată de noi şi împrejurimile spectaculoase din zona Valea Ariesului, Muntii Apuseni, timpul nu va mai avea însemnătate. Puteţi alege pentru cazare între camere şi apartamente pentru una, două sau mai multe persoane, destule pentru 30 de oaspeţi, întocmai rânduite pentru a vă mulţumi pe deplin. Încăperile sunt amenajate după datina unei case primitoare, mobilierul fiind într-un stil rustic, iar lenjeria ţesută din in şi cânepă.

Pentru a păstra tradiţia moţilor prin care cel mai de preţ lucru este familia, pensiunea Casa Moţului are grijă de toţi cei dragi! Astfel, am creat o cameră special amenajată pentru copii, unde vor găsi jucării după plac şi îi vom supraveghea în timp ce părinţii îşi fac un alt program vizitand diversele obiective turistice din Arieseni sau alte zone.

Deasemenea va stam la dispozitie cu informatii despre minunata zona cu care ne mandrim. Toti iubitorii de munte, de natura si de activitati in aer liber pot vizita in imprejurimi obiective turistice de la biserici si manastiri fortificate, biserici de lemn, mori vechi de apa, muzee istorice si etnografice sau case memoriale, pana la minele romane de la Rosia Montana, rezervatii botanice (poieni, paduri, fanete), complexe naturale (chei, cascade), geologoce (calcare, rape, grohotisuri, pinteni) si speologice (avene, pesteri, grote sau ghetari).

Peisajele superbe, pesterile, cascadele, diversele formatiuni stancoase, fac din aceasta parte a tarii - Muntii Apuseni - o adevarata comoara pe care va invitam sa o cunoasteti sau sa o redescoperiti. Dupa drumetiile prin imprejurimi, Pensiunea Casa Motului va va astepta cu mese imbelsugate de bucate traditionale si ispititoare, din ingrediente sanatoase si naturale, cu vinuri bune, intr-un spatiu traditional, primitor si unic.

Asadar, indiferent de eveniment, pensiunea noastra va oferta dincolo de un loc de cazare, o atmosfera armonioasa si calda, intr-un colt de natura pe care vi-l veti aminti intotdeauna cu placere.

Va asteptam cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Seif
Televizor
Activități sportive și de agrement
Mountain biking
Facilități baie
Baie cu vană
Alte servicii și facilități
Activități team-building
· Despre Casa Motului pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Departe de aglomeraţia oraşului, în mijlocul naturii, pensiunea Casa Moţului Arieseni Muntii Apuseni vă oferă o oază de linişte creată special pentru familie. Uneori asta ne dorim cu totii. Cateva zile de liniste deplina,departe de rutina si cotitidian. Pentru aceasta va recomandam Casa Motului din Galbena, judetul Alba. Toate detaliile cu privire la cazare le puteti afla printr-un singur click!"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Galbena, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Motului din Galbena, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Motului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!